Вино

Инна Приходько
Вітер вигойдує днину турботливо,
просить пригаснути сяйне гілля,
мжичку холодну розтрушує дотиком,
втомленим хмарам повіки стуля.

Волею осені вітру підкорена,
днина дрімлива у вечір пливе,
а в падолисті, на жовтні настояне,
потайки грає вино дощове.