Мене батьки знайшли в капустi...

Антонина Спиридончева
Мене батьки знайшли в капусті...
А я кажу їм, що негусто
Дід з бабою саджають овоч,
Бо ще когось знайшли би поруч.

Утім, я знаю, що по лану
Не пробіжиш між качанами –
Густі, зараза! – і боюся,
Що нерви луснуть у бабусі.

Тож байка ваша, сорі, груба.
І скільки можна, мої любі,
Отак дурити безупину
Сучасну мислячу дитину?!


2010 р.