Минуле

Немножечко Души
Живі  ще  згадки  про  минуле 
Усі  щасливі,  але  деінде  –  ні 
А  скільки  часу  промайнуло! 
А  швидко…  Мовверхом  на  коні! 

І  нічого  тужить  за  тим,  що  було, 
Адже  живем  ми  в  даний  час. 
Воно  у  ріки  пам’яті  кануло 
І  не  повинно  турбувати  нас. 

Усе,  що  було,  то  загуло! 
Недаремно  таке  кажуть. 
І  тільки…  Тільки  пам’яті  крило 
Усе  про  те  минулеє  розкаже. 

І  нічого  тужить  за  тим,  що  було, 
Адже  воно  в  історії  зосталось. 
Воно  лише  на  мить  тебе  вернуло 
У  минуле,  що  з  реальністю  розтало. 

А  скільки  часу  промайнуло! 
А  швидко…  Мов  верхом  на  коні! 
І  нічого  тужить  за  тим,  що  було, 
Адже  воно  залишилось  в  труні!