Родинне дерево

Раиса Киевская
Родина - це батько і мати,
І батьківський дім,
Що може усіх об'єднати.
Це прадід і дід...
Це сестри, брати і бабусі,
Онуки у "теплім кожусі".

         Зв'язок, що від пращурів йде,
         Рід по крові веде,
         Рідні душі єднає,
         Добро в серце вселяє.

Родина - це святий оберіг
Від зради, самотності, бід.
Вона, наче пісня, що лине з глибин,
Початок бере з росянистих краплин.

         Родовід свій потрібно вивчати,
         Древо роду свого шанувати,
         Цінувати родинне коріння
         Та реліквій - зв'язок покоління... 

       
Родина - це життєва зернина,
Добра і щира, як моя Україна!
Щасливе дитинство вільно тече...
Родина, якщо вона є, це - святе!


        Фото з інтернету (як приклад побудови родинного дерева)
        Дякую автору.