життя до ранку

Любимова Ира
адже,
сьогодення добряче втерло мені носа.
я маю можливість споглядати до ранку.
життя до ранку.
уяви.
а потім,
потім,
потрібно вбити лоскітне почуття.
мені пропонують тістечко
в якості вирішення усіх проблем
і я не проти.
я не проти любий.
збережи мене доки не стало пізно.
ніби так просто, 
а рифми сьогодні не вийде..
чому ти для мені, а я для чужого
ти навіть не знаєш мене,
а я,
я вже встигла поховати нас в теплому ліжку.
останній ковток відати небу,
тебе злим дівчатам,
себе всьому світу,
всі крапки над "і" розставила вчасно.
і хай мої вірші не для широкої публіки
я продовжу писати і солодко спати.