я буду кiмсьцi жывым

Мэй Фостер
Якая розінца, хто кім хварэе,
Якая розінца, хто кім жыве,
Калі ў адзіноце сонца не грэе,
Калі ў адзіноце душа не пяе.

Навошта шукаць мяне сярод іншых,
Навошта марыць аб чымсьці былым.
Я буду з табой кімсьці іншым,
Я буду з табою кімсьці жывым.