Зустр ч

Наталья Мыкало
Чекала я тебе всі дні і ночі,
чекала у садах весни,
надіялась і вірила,
що  десь тебе зустріну,
та в мить подамся
Через всі тяжкі шляхи.
Як вогник ясний -
блимав ти в тумані,
були німі твої вуста,
прозорими очима,
як небо ясні -
проводив  погляд свій,   
на відстані,
цілуючи мої вуста.
               
5.07.2010