silence teaches you how to sing

Раздва Тричетыре
потрескивание
шорох
пусто

капли
резко
пропасть

видение
будущее
арифметика

фольклёр
мотивы
свирель

мерчендайзинг
атрибутика
конструктивизм

навеки
лес
озёра

рельеф
ландшафт
экспедиция

полярный
наука
деймос

экзистенциализм
философия
смерть