За тими дверима чекаe тебе спустошена тиша

Бондаренко Михаил
Надіям кінець і любові палючій,
Тебе душить сміх і тиша кімнатна,
Сердешна жага зриває із тебе останні слова.

За тими дверима чекає тебе спустошена тиша,
Чекає тебе божевільна провина,
Від якої життя згорає і тліє.

А може за тими дверима чекає тебе,
Вічна сила і спокій, а може кохання,
Чи дурість, чи мила?

За тими дверима чекає тебе ця дійсність жорстока,
Ненависть і біль, і вічна провина,
На нас не чекає там щаслива година.