Маргаритка

Людмила Мишагина Ми-Шутка
Є квіточка весняна - маргаритка.
Тендітна і маленька, як дівча.
Прекрасна, ніжна, трепетна лелітка,
Цвіте вона, коли сади мовчать.
І на землі, ще чорній після снігу
Ті зірочки, ті очка осяйні...
Розквітли після першої відлиги,
Замріявшись притихли, наче в сні.