Машi-Лeнi

Ди Мэй
Ми сиділи в Literatur-Cafe
Ти пила щось солодко-молочне,
а я - червоне сухе.
Пам'ятаєш,як в Ратуші сиділи?
А на закритті в Цецино як ми погуділи?
А чувака з велосипедом пам'ятаєш?
Він ж історик та поет,уявляєш?
А Meridian Chernowitz порватий roll-up?
А наш інфоцентр? І цілу купу мап?
А дідуся з трубою на вежі Ратуші?
(Не знайшла рим). А отже, катуші. :)
"Вовчик - наймиліший фотограф Meridian Chernowіtz",
а що було далі - я не скажу ніц.
А бабку, котра всіх "недоторканих" бісила?
А ту іншу, що частушки нам творила?
Тиждень до фестивалю і 4 дні під час нього -
Стільки веселого, цікавого, дурного і нового.
Багато ще можна мені описати,
та краще мені про це промовчати.
Маша-Лєна, ти найкращий мій колєга.
(Знову рим нема). Блін же, от холєра. :)

26.10.12