Мелодiя свiтанку

Лёля Капризоля
  Затишний ранок, все ще спить
  І тиша навкруги зразкова
  І ніби чуєш як дзвенить
  тоненька пісня світанкова.

  Та місту ще не довго спати
  Всі вулиці встають зі сну
  І скоро буде зустрічати
  Воно життя денну красу.

  Багряне листя, листя золоте
  Вкриває землю килимом пуховим
  І вже життя не буднє, не просте
  А радісне щасливе та казкове.

  Нехай й надалі кожен ранок
  Несе свої мелодії над світом
  Щоб зустрічали ми світанок
  Із сяйвом посмішок й привітом.