Шукайте iстини...

Вера Миреева
Ні, не шукайте істини в вині,
Бо до добра цей пошук не ловодить.
Про це ви здавна знаєте самі:
Воно лише, на жаль, здоров’ю шкодить.

Приводить до розриву у сім’ї,
Порушує стосунки в колективі.
Нарешті, опинитесь в самоті,
Озлоблені, покинуті, вразливі.

Шукайте краще істини завжди
У щирій і захопливій розмові:
Співбеседником в цьому будешь ти
І гідним суперечником у спорі.

Листопад 2002 р., Крим