Маё сэрца з табой

Анна Галимская
               Да Сашы

Маё сэрца заўжды там, дзе ты,
Памятай гэта і ранню і ў ночы.
Я каханне сваё пранясу праз гады,
Ты не верыш? Дык глянь у вочы!

Ім, вачам, не схлусіць ніколі,
Трэба толькі умець глядзець.
А з мяне і маўчання даволі,
Калі сэрца ў грудзі пяець.

Ты паслухай, паслухай, як б'ецца,
Быццам цесна яму ўнутры,
Яшчэ крыху - яно разарвецца,
І ўсе часткі развеюць вятры.

Ды пакуль гэты стук ты чуеш,
Я кахаць цябе буду заўжды,
Адчуваю, як рукі цалуеш,
Адчуваю, кахаеш і ты.