Де шукати твою душу пiдкажи... На украинском языке

Владимир Прохода
                Понад річкою русалонька блукала,
                Свою долю, свого милого шукала...
                Заховалась її доля, заблудила...
                Із-за нього свою душу знапастила.

                ой піду я в луг зелений, в дике поле,
                і сльозами  покроплю там своє горе...
                Моє горе- що душа моя відкрита,
                злою силою зацькована, побита...

                Євшан- зілля та полину пере-цвіт,
                Заберіть. прошу, лишіть мене жахіть...
                приведіть мене до...МЕНЕ та до тями...
                Як колись, я дуже хочу бути з вами...

                Підкорив мене лукавий Перелесник,
                Я не хочу бути мертвою! воскресну!
                Може Ви мій чарівник казковий.
                І вернете мені душу та рідне слово?

                Наташа Морська   28.10.2012 13:24


                *   *   *
Де шукати твою душу підкажи,
Ти не слухай що шепочуть:"Ворожи"
Вдвох ми підемо купатися в струмок,
Най вода розірве з лишеньком зв'язок

Не зітхатиме лукавий,до грудей
Пригорну тебе кохана наче Грей,
Цілуватиму у мокрії вуста,
Чую серцем що ти файна ,не пуста

А по тілі води краплі ,як зірки
Сяють сяйвом надихають нам рядки,
У віршах шукати будемо стежки,
В одне русло ми спрямуємо думки...


Хай полинуть в незнайомі нам світи,
Та без мене ти голубко не ходи ,
Візьми руку,ми тапер завжди удвох,
Соловейко  нам співає: "Тьох-Тьох-Тьох"....


 П.В.М.             28.10.2012г.