Покликання

Венцель Ольга Хельга
Розірвати душу навпіл, серце запалити,
Віддати почуття, надії, розум –
Все!

І жити тільки сподіванням,
Що кров моя і піт на струпи ляже
Душевним спокоєм комусь…

Любити – так всім серцем,
Творити – так з душею –
Покликання моє!

А словом –
Маленьким і чуттєвим –
Сказати все, що прагнете сказати ви.