Выборам в Украине посвящается на украинском языке

Александр Лиманский
Є день, коли, щоб далі жити
З надією на майбуття,
Свій вибір мусимо зробити,
Із вірою в передчуття.

Все наче просто: ставиш хрестик -
І в скриньку папірець летить;
І думка, що ось-ось воскресне
Жадана мрія всіх століть

Про людське щастя і добробут,
Про можновладців чистоту,
Законів чесність, правди згоду, -
Омріяну людську мету, -

Твій розум геть заполоняє,
Примушуючи котрий раз
Все ж вірити, що й в ріднім краї
Настане процвітання час.