Dogum gunun kutlu olsun

Ираде Исмайлова-Казимова Бехмен
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN,
OMRUN SENIN UZUN OLSUN,
SEVINC DOLU MUTLU OLSUN,
BEN YANINDA OLMASAMDA....

DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN,
HER ISTEGIN HEMEN OLSUN,
SEN DILERKEN ALLAH VERSIN,
BEN YANINDA OLMASAMDA....

DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN,
HERKES SENDEN BIR ZEVK ALSIN,
BUNDAN SONRAKI YASHLARINDA,
SEVGINI,SAYGINI DAIME ETSIN,

DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN,
BEN YANINDA OLMASAMDA....!!!