Друзям на Весiлля

Алекс Панасюк
Тепер Ви разом, Ви – Сім‘я.
Ви поєднали свої долі воєдино.
Тож проживіть щасливе й довге Ви життя
І народіть в любові гарних дочку й сина!

Живіть один для одного завжди,
В відносинах знаходьте компроміси.
Працюйте над недоліками й розвивайте у собі
Лиш позитивні та найкращі риси.

Знаходьте час побути вдвох,
Робіть сюрпризи один одному, дивуйте.
Живіть на повну, і цінуйте кожну мить свого життя,
І завжди радісні, здорові і щасливі будьте!