Перша вчителька! Посвящается Кузьминой Л. И.!

Алекс Панасюк
В моїм житті Ви відіграли значну роль –
Читати і писати Ви мене навчили,
Ділити, додавати й множити на ноль,
Любов до праці й до людей привили.

Знання і  навички, здавалося, б елементарні і прості,
Але без них навчання далі просто неможливе.
Ось чому так важлива перша вчителька в житті,
Ось чому Ви для мене сама особлива.

В роботі Ви найкраща довгий час
Бо віддаєтеся сповна і не жалієте себе ніколи
І завжди створюєте сильний і успішний клас,
З якого діти потім довго прославляють ім’я школи.

Напевно, вдячність учнів – головна відзнака є для Вас,
То ж не забуду я в житті ніколи,
Ту вчительку, що вперше привела у клас,
Ту вчительку, що вперше відчинила двері школи!