Моей единственной

Алекс Панасюк
Ти володієш моїм серцем довгий час,
І всі думки мої наповнені тобою.
Я дуже хочу, щоб один в нас був життєвий шлях
І більш ніколи ми не розлучалися з тобою.

З тобою хочу я пройти крізь все життя
І жінку в тобі повністю розкрити,
Постійно дарувати ласку, ніжність і тепло
І лиш тебе одну завжди любити.

Любити так, як ще ніколи не любив,
Щоб відчувала ти щось неймовірне й особливе,
Бо стала ти вже невід’ємною частиною мого життя
І я зроблю усе аби зі мною ти була щаслива.