Вето

Инна Сенюк
Вона залишилася тільки на твоєму фото,
Смс-кою у телефоні, іменем в блокноті.
У пам’яті твоїй будуть відкриті дверці,
стосунки  ваші як кардіограма серця

Вона нічого не просила в тебе,
лиш засинати на твоїм плечі і погляд в небо.
Щоб ти зігрів її коли мороз торкався губ
і на щоці залишив ніжний шлейф від рук.

Для неї  будеш ти у плеєрі куплетом,
словами  на дзвінку, який стояв тим літом.
Повітрям теплим через легені прямо в серце,
спокій Кохання розірвали кілогерци.

Заплутались думки і зав’язались в вузол.
Ти був для неї подихом, а став сутужним "грузом"
Вона - хворобою твоєю із діагнозом «любов»
Глушив ти почуття у серці, ну а вона спиняла кров.

Життя іде,а вас все більше розділяють кілометри.
На ваші імена  усі давно наклали вето.
Не розвести доріг які зійшлися воєдино,
ваш світ - всього лиш недописана картина.
20. 01. 2012р