В дв яжу

Кадаба Дабум
Я тебе прив’яжу
До дуба.
А дуб, прив’яжу до жовтого
Дома.
Дім відчеплю від зеленого світу
А світ прив’яжу до своєї спадкової
Шизофренії, яку  вже нікуди подіти.

Тебе, дуб, та жовтий будинок,
Буде супроводжувати 
Вічність 
Без коренів, імені, без уяви й минулого..

Відв’язала. - Твій світ похитнуло