Немае сумнiвiв

Алекс Панасюк
Я сумніви усі в житті покинув,
Бо я живу лише тобою.
Усе життя лише про тебе мріяв,
І я готовий вже давно до бою.

Цей бій такий жаданий і тривалий
І перемога в ньому мені сниться.
Я за любов борюся,не за славу,
Бо лиш для тебе я на світі народився.

І я пройду крізь перепони й негаразди,
Бо лиш для тебе моє серце б’ється.
І я здобуду всі відомі нагороди
І тобі щастя назавжди в житті всміхнеться.

Тебе кохаю до нестями,
І знаю - ти моє майбутнє.
Я завжди хочу бути поряд із тобою,
Аби життя прожити довге й незабутнє.