Про кохану

Алекс Панасюк
Коли дивлюся твої фото плачу,
І серце моє крається від болю.
Я так радію, коли тебе бачу.
Ти назавжди змінила мою долю.

Я божеволію, коли тебе торкаюсь,
Коли тебе я обіймаю і цілую.
Мені спочатку все це казкою здавалось,
А зараз я без тебе просто не існую.

Я кожен день тебе чекаю, люба,
І кожен день в думках до тебе лину.
Мені так хочеться завжди бути з тобою.
І обіцяю, що ніколи не покину.

Я обіцяю, що завжди ми будем разом,
І все життя ми проживем щасливо.
Ти - мій найкращий новорічний подарунок,
Моє чарівне й неповторне диво.