З 8 Березня!

Алекс Панасюк
Вітаю Вас із цим чарівним  святом,
Зі святом сонця, ніжності й тепла.
І побажати хочу Вам багато –
Любові, щастя, радості й добра.

Бажаю, щоб цей день запам’ятався,
І щоб він не один раз був на рік,
Щоб завжди Вам в любові зізнавався
Ваш милий, ніжний і коханий чоловік.

Бажаю, щоб у Вас був гарний настрій,
Щоб посміхались й були радісні завжди,
І щоб бажання й мрії всі збувались
Зі святом, любі й дорогі жінки!