Подяка...

Стевия
Насамперед,  я  вдячна  Богу
За  цю  можливість  жити  на  Землі.
І  небесами  обрану  дорогу,
Призначену  пройти  лише  мені.
Щаслива  тим,  що  Бог  послав  батьків.
Які  з  дитинства  пестили,  жаліли.
І  розуміли  донечку  без  слів,
Моє  життя  добром  благословили.
Моє  багатство  -  це  мої  сини!
Наша  майбутня  і  надійна  сила!
Хай  батька  рід  продовжують  вони,
Щоб  їх  усюди  Богородиця  хранила.
Моя  родина  -  найміцніший  тил:
Велика,  дружня  і  вродлива!
Із  ними  буду,  скільки  Бог  дасть  сил,
Бо  не  одна  на  світі  -  я  щаслива!
Я  вдячна  друзям  за  тепло.
За  їх  підтримку  й  розуміння,
Поради,  критику,  добро.
Пошли  Господь  усім  везіння!
Я  вдячна  всім  хто  в  мене  є!
Живіть  у  мирі  і  любові!
Бо  ви  мій  світ,  життя  моє!
Щасливі  будьте  і  здорові!