Малятко

Оксана Денисовец
Малятко росте,як у полi дубок.
Це радiсть душi - кожен зроблений крок.
Я знову дивлюсь в його  очки яснi-
Даровано скарб бездоганний менi!

Приходить весна у заснiжений свiт.
Мiй милий синок - мого щастя полiт.
Бiжиш,нiби сонце,до мене,дитя.
Ти -сила моя,моє вiчне життя.

Перлина з небес i любовi  вiнець,
Дорожчий за все,нiби в хатi хлiбець.
Завжди буде так, що дитина -це цвiт,
Найкращий,найближчий для серця завiт.