***

Бесконечна Любовь
As You and I warned
I'm cheerful girl advertising
I double of the milky Way
You're with me don't play ^)
I'm not here Mama
I even his son
Infantile mother,
My Good Тринлей 17
And his Marvel Family and friends
And I do not...
To me many years
In a row different people
On the streets of прибегат
And they say in Moscow
On Arbat street or in the city
Petrograd
"Oh, I'm your brother , do you remember me ?!
"what do you invented?
"No, not афирист evil I...
"I don't care, I have One Brother
my Karmapa Кенно, (at that time I did not know the name of
but I knew not him , not россиянен in Tibet their house )
"but we met in the past
centuries I I swear I'm a good monk
or become my, I'll carry on
hands
"Yes but you see I remember you
something from the past day and I'm in this
and we are not relatives. I remember all of their reincarnation
but today I just Катиа, and still I can't answer
for all those who have done any sin.
So I remember only my Indra
The relatives. The matrix of your transparent now
But who vouch that in an hour...
That's me in the Moscow Buddhist said,
And in St. Petersburg , no it's true ,
And not a fantasy and not an advertisement.
Как я Вас и предупреждала
Я веселая девочка реклама
Я двойник млечного Пути
Ты со мной не шути  ^)
Я никому тут не мама
Я даже своему сыну
Инфантильная мама,
Добрый Мой Тринлей 17
И его Чудо Семья и друзья
А не я…
Ко мне много лет
Подряд разные люди
На улицах прибегат
И говорят в москве
На арбате или в городе
Петрограде
-О, я твой брат , помнишь меня ?!
- что ты выдумал?
- Нет, не афирист злобный я…
- мне все равно, у меня Брат Один
мой Кармапа Кенно, (тогда я имя не знала
но знала не он , не россиянен в Тибете их дом )
-но мы ведь встречались в прошлых
веках я клянусь я хороший монах
или стань моей, буду тебя носить на
руках
- да но видишь ли я ты помнишь
что-то из прошлого дня а я в настоящем
и мы не родня. Я помню все свои реинкарнации
но сегодня я просто Катиа, и еще я не могу отвечать
за всех которые сделали какой-либо грех.
Поэтому я помню лишь их моих по Индре
Родных. Матрица твоя прозрачна сейчас
Но кто поручиться что через час…
Это я в москве буддисту сказала,
И в питере , нет это правда ,
А не фантазия и не реклама.