Про що так молить зболена душа...

Яна Ткаченко 93
Про що так молить зболена душа?
Без слів так голосно кричить.
Залиш мені мене ти, не чіпай,
Вогонь емоцій не горить, лиш біль димить.

Про що так просить блиск в очах?
Про спокій без страждань...
Мене знаходь, мене втрачай,
Ти любиш. Без вагань.

Про що вночі тече сльоза?
Мені розкажеш, ні?
Бо сонце у вікні, але гроза
В мені, як звір, сидить.

Про що так молить зболена душа?
Про ніжність й почуття!
А ти втікаєш швидко, як лоша.
Втікаєш в небуття...