Обожнюю запах кров...

Станислава Москалец
Обожнюю запах крові,
Її металевий смак.
Мов символ твоєї любові -
Напевне, це добрий знак.

І запах твоїх парфумів,
І тіло твоє на смак,
Мов вир електричних струмів -
Напевне, це добрий знак.

І очі твої яскраві,
Що мають сто сім ознак,
Мов ніч в золотій оправі -
Напевне, це добрий знак.