Без тебе

Ди Мэй
Без тебе день профуканий даремно,
життя здається ще й нікчемним,
а ти стаєш ще більш нечемним.

Без тебе вдень стає буденно,
будинок мій стає тюремним,
а ти стаєш ще більш таємним.

Без тебе день проходить темно,
серце вже не є смиренним,
а ти стаєш ще більш священним.

Без тебе вдень завжди проблемно,
усе горить вогнем південним,
а ти стаєш ще більш огненним.

3.11.12