Majjhima Nikaya I. 449

Бесконечна Любовь
--Majjhima Nikaya I.449
don't change the eternity and the fortress of diamond on the tree, and dust, it is an evil disease . the diamond is a diamond , granite is granite, why change the eternity for a smoke momentary day забдьте you better than me and her is God which he leads the exact he did not соврет. he Buddha of a New day . no it is not I, but Матрейя Тринлей Тхае Dorje his Holiness if ужно shorter .
не меняйте вечность и крепость алмаза на дерево и труху, это злая проказа . алмаз есть алмаз , гранит есть гранит, зачем менять вечность на дым сиюминутного дня забдьте вы лучше её и меня есть Бог который ведет он точный он не соврет. он Будда  Нового дня . нет это не я, а Матрейя Тринлей Тхае Дордже его Святейшество если ужно короче .