***

Юлия Паевская
Що ще зробити треба з вами, люди?
Чекаєте чого? Що Бог накаже їх?
Та як ти не крути, а так не може бути,
Щоб хтось за нас спокутував наш гріх

То страх, чи просто серце охололо?
У пошуках грошей очей не підвести?
Не бачите що діється навколо?
Де ваша Гордість? Боже їм прости…

Нема уже Героїв і немає Слави?
Чи буде Україна? Правда ще жива?
Час опору настав. З-під нової навали
Вставай, згадай, візьми свої права

Ті нові орди що прийшли зі сходу
Зухвалі нелюди, що забрехались вщерть
Уже продали твою вкрадену Свободу
Та все ж ти маєш вибір: Воля або Смерть