А там за кра м чи межею... На украинском языке

Владимир Прохода
            Натхнення тут:
            http://www.stihi.ru/2012/10/25/1439.


А там за краєм чи межею,
Спочинеш тілом, не душею,
Давити буде його гріх,
Лунатиме брутальний сміх

Із натовпу лихих людей,
Своїх не маючи ідей,
Створили правила й закони,
Коханню вічні перепони

І світлій мрії мотузок...
Слова напишуть про зв'язок
На дошці жирними буквами
І це тавро навіки з вами...

Чи зможеш витримать тягар?
Бо він, як злобний яничар
Ятрить сумління, твою душу,
Набатом в серці:"Мушу,мушу"....



 П.В.М.         3.11.2012г.