Як вести себе в холоди

Маргоша 2
                Надворі тепла уже зовсім нема,
                І осінь прощається - скоро зима.
                За літом жалкуємо сильно.
                Вдивлялись у вікна ми пильно.
                Прогнози ми всі продивлялись,
                Коли було тепло - всміхались.
                Вже ти у футболці не вийдеш:
                До майданчика змерзнеш - не дійдеш.
                І зрозуміли тепер вже ми з вами: 
                Нам треба змиритися із холодами!
                Одягати джинси нам треба тепліші,
                Майку і светер,- всього побільше.
                Під ковдрою з пуха будемо спати,
                Без капців нікуди не будем вставати,
                Ми вікна повинні тепер зачиняти,
                На вулицю шапку та шарф одягати.
                Надворі не пити нічого холодним
                І не залишати себе голодним,
                Бо тіло енергії більш потребує,
                Коли навкруги нас холод лютує.

                Ти завжди здоровим будь,
                Ці поради не забудь.

Фото из интернета.