Моя хрещена мама

Маргоша 2
Коли я бачу хрещену,
То ніби в сяйві серце купається.
Коли я бачу хрещену,
Довкола неї сяйво розливається.
З нею все бачу яскраво,
Що навіть сонця не треба.
Так легко з хрещеною мамою, 
Що можна злетіти у небо.