Ведьма

Александр Сергеевич Рыбак
Кажуть, що  приворожила.
Кажуть, пропадаю...
А  я  сам, зібравши  сили,
В  чари  ті  пірнаю.

Я  раніш, до  третіх  півнів,
Жив, напевно, марно.
Може, ти  і  справді  відьма?
Та  безтямно  гарно!

Розпусти, будь  ласка, коси,
Дай  краси  напитись.
Хоч  би  ти й  просила:"Досить",
Я  б  не  зміг  спинитись.

Запали  найдовші  свічі,
Щоб  обом  не  спалось.
Зворожи, щоб  цілу  вічність
Нічка  не  кінчалась.