Про зайчика

Виктор Черний
             Жив був зайчик у лісочку
             Мав синів й маленьку дочку
             Він про діток своїх дбав
             Їм казки розповідав
             І любенько слухали,
             аж махали вухами.
             Ще ходили в дитсадок
             Бавити малих діток
             Дітки зайчиків стрічали
             І смачненьким пригощали.