якi вiршi? до чого тут вiршi?

Надежда Вишнякова
Які вірші? До чого тут вірші?
Усі б віддала, якщо була б взмозі.
Лише тобi, повір, любов, тобі лише,
Але минуле на моїй стоїть дорозі…


Які вірші? До чого тут вірші?
Яких  не тисячі, і, навіть, не мільйони.
Слова не викриють крилатої душі,
Вона без них на волі, а не у полоні…


Які вірші? До чого тут вірші?
Зверта сторiнку знову на те ж мiсто,
Де олiвець тi  почуття старі лишив,
Не порушаючи із серця змiсту…