ос нь

Олеся Горбач
вона прийшла дощами оповита
але ж хіба не в тім її краса?!
хоча на нас і трішки сумовито
спускають теплі краплі небеса

прийшла усе укутавши туманом
а листя з дерева летить, летить
і падає на землю океаном
ну як же можна осінь не любить!

її багряне листя , синє небо
нестримний вітер, крапельки дощу.
бо є в природи ось така потреба.
"летіть листочки, я вас відпущу".