Лiра

Инна Приходько
Схилюсь перед величчям ліри,
її вуста віщують суть,
а гордий дух і серце щире
по лезу мудрості ідуть.

В ній слово п’є цілющу воду
прадавніх дум, де час бринить,
і камертон душі народу
приховує луну століть.