Повiтряна кулька

Маргарита Шеверногая
Мене наповнює твоє кохання!
Рожевим щастям надимає груди.
І веселково виграє бажання,
Переливається, іскриться всюди.

Твої слова і погляди чуттєві
Підтримують постійний тиск в балоні.
Закони фізики для мене несуттєві,
Не втримати кохання на припоні!

Я відриваюсь від землі, злітаю!
Все вище, вище, до небес, до згуби.
Мені все мало, любий! Я кохаю!
І розриваюсь!.. Клаптиками гуми…