Молюсь, не знаючи молитв...

Тамара Севернюк
Вже і душа дійшла до краю -
Нечулий світ.
Глухі церкви.
А я усе чогось чекаю
І до життя
Іду на "ВИ".

Несу йому неспляче слово,
Молюсь,
Не знаючи молитв:
Дай людству
Розуму й любові
В час розкайданених  г о н и т в...