Tabiat kismeti

Ираде Исмайлова-Казимова Бехмен
HAYATA BAKISHIN SUSDURDU BENI,
YUREYI GENISHLI SAADET IMISH,
KIMISI HAYATTA KAYB EDIP SENI,
KIMISI ARAMISH,KIMISI BULMUSH....

GARIBE TALELER,GARIBE IZLER,
BOYLECE HAYATTA DOGULUR OMUR,
GOZE HASRET KALIR ,IRADE GOZLER,
TABIAT KISMETI BOYLECE BOLUR....

GARIBAN YASHIYORUM BEN BU DUNYADA,
AGLAMAK ISTERKEN HEP KULUYORUM BEN,
KADERIME KUSUM ,SOYLEMEM BEN,
ALIN YAZIMI KABUL EDIYORUM..