Час

Андрей Ще
Мій час іде,
Хвилини скачуть.
Іду і я.
Куди? Небачу...

Навколо мене круговерть,
Не повернеш де треба -
Смерть.

На балачки немає часу,
Зустрітись з другом
Теж немає...
Навіщо я тоді живу,
Якщо пожити не встигаю?

І рік за роком промине,
А про минуле вечорами
Розповісти - не про себе -
Лише про інших зможу мабуть.

Не цінувавши, вбивши час
Ми позбавляємось усьго.
Бо час залежить не від нас,
А ми залежимо від Нього...