***

Эндрю Великолепный
Дякую тобі за те, що ти зі мною,
що ми знайомі
Дякую системі, що я не в темі
аморальний
Час лине і я не знаю, що буде далі,
що буде зимою
Наступить січень і хто його знає,
а якщо кінець світу
Давай не будему думать про завтра
майбутнього вже немає,
його раптом наче не стало
Вийдем назовні, зімкнемо коло,
давай забудемо що було вчора,
що було вчора.