Кволi кроки

Оксана Кот
Треба кволі кроки
у напрямку міста.
Треба довгі роки
не сидіти на місці.

Треба тонкі руки
сплітати у танці,
та не видати ні звука,
у чужому ліжку\вранці.

Треба мати сили,
щоб не тремтіти,
ноги підкосило,
мені не до неба летіти.

Мені защемило
поламану душу,
не хочу мати сили,
та так вийшло, що мушу.