Музика Генiя-Природи

Венцель Ольга Хельга
Чи відчуваєш подих осені? –
Він співає стиха листям і дощем.

А зима про що нам розповість? –
Про крижані прикраси на деревах.

Весна дзвенить-співає коханням і життям,
Струмками, пролісками, зеленим шатром.
 
А літо – духмяністю і прохолодою лісів,
Гарячим сонцем і мрійливим ставом.

Усе співає і живе!
Змінюється – і залишається незмінним…

Природа – геніальний музикант.
Вона натхненно грає симфонію всесвітню.