Маленьке серце...

Лидия Филоненко
Маленьке серце за тобою плаче
Стрічаючи великі холоди...
Коли воно тебе іще побаче?
І скільки часу сплине як води?

Лютневі колисатимуть морози,
А потім - тепла весняна хода.
Минуть життєві писанки і грози,
Без нас минуть...та чи тобі шкода?

Самотня осінь зле наворожила!
Дай,Боже,щоб пророцтва не збулись!!!
Маленьке серце,що тебе любило
Чи будеш ти хоч згадувать колись?!!


Картинка из нета...